Αρχική Σελίδα Προϊόνταπροηγμένη τεχνική κεραμική

Εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας κεραμικά τμήματα διάρκειας για το αεροδιάστημα αεροπορίας

Εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας κεραμικά τμήματα διάρκειας για το αεροδιάστημα αεροπορίας

Ultra High Temperature Durability Ceramic Components for Aviation Aerospace

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Dongguan
Μάρκα: mingrui
Πιστοποίηση: ISO 9001- 2015
Αριθμό μοντέλου: XF- 452

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 η/υ
Τιμή: USD 0.99-USD 5.99 each piece
Συσκευασία λεπτομέρειες: διεθνής προστατευτική συσκευασία
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 50000PCS το μήνα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Το στοιχείο: Εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας κεραμική Υλικό: zirconia ή αλουμίνα ή συνήθεια
Χαρακτηριστικά: Κεραμική διάρκειας εφαρμογή: κεραμική στο αεροδιάστημα αεροπορίας
Πιστοποιητικό: ISO 9001-2015 Χρόνος: 20 ημέρες
Ακρίβεια: τόσο πρόστιμο όπως 0.001mm Τύπος: κεραμική εφαρμοσμένης μηχανικής
Χρώμα: ο Μαύρος, λευκό ή συνήθεια κατασκευαστής: Ναί

 
 
Εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας κεραμικά τμήματα διάρκειας για το αεροδιάστημα αεροπορίας
 
Τα εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας κεραμικά τμήματα διάρκειας χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στο στρατιωτικό αεροπλάνο, και έχουν χρησιμοποιηθεί στο διαστημικό λεωφορείο και τον εξοπλισμό του για πολλά χρόνια. Οι κεραμικές εφαρμογές περιλαμβάνουν τα θερμικά συστήματα προστασίας στους κώνους εξάτμισης πυραύλων, που μονώνουν τα κεραμίδια για το διαστημικό λεωφορείο, τα τμήματα μηχανών, και τα κεραμικά επιστρώματα που ενσωματώνονται στο γυαλί ανεμοφρακτών πολλών αεροπλάνων. Αυτά τα επιστρώματα είναι διαφανή και διευθύνουν την ηλεκτρική ενέργεια για την κράτηση του γυαλιού σαφούς από την ομίχλη και τον πάγο.
 
 
Τα εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας κεραμικά τμήματα διάρκειας χρησιμοποιούνται ως αντιθερμικές ασπίδες για την πυροπροστασία και η θερμική μόνωση στα αεροσκάφη και τα διαστημικά λεωφορεία επειδή αντιστέκονται στη θερμότητα, είναι ελαφριά και δεν διαβρώνει. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τις υψηλές θερμοκρασίες τήξης, την ανθεκτικότητα, την εκτατή δύναμη και τη χημική αδράνεια.
 
 
Τα εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας κεραμικά τμήματα διάρκειας έχουν την άριστη υψηλής θερμοκρασίας δύναμη, την άριστη ανθεκτικότητα σπασίματος, την υψηλή σκληρότητα και τις μοναδικές τριβολογικές ιδιότητες. Οι αεροδιαστημικές εφαρμογές νιτριδίων πυριτίου οδηγούν στην ανώτερες μηχανικές αξιοπιστία και την αντοχή που επιτρέπουν στα συστατικά για να χρησιμοποιηθούν κάτω από την ελάχιστη λίπανση χωρίς ένδυση. Αυτοί περιλαμβάνουν igniters αεριωθούμενων μηχανών, τα ρουλεμάν, τους δακτυλίους, και άλλα τμήματα ένδυσης.
 
Εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας κεραμικά τμήματα διάρκειας
Η προηγμένη κεραμική διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στην ανάπτυξη των ιδιαίτερα-αποδοτικών και οικονομικώς αποδοτικών νέων τεχνολογιών για το διαστημικό ταξίδι. Το τμήμα των τεχνικών κεραμικών του Morgan σε Erlangen, Γερμανία έχει εργαστεί με ένα ευρωπαϊκό διαστημικό πρόγραμμα ανάπτυξης για να υποστηρίξει για αρκετά χρόνια την έρευνά του ιονικών συστημάτων προώθησης. Μια ελαφριά εναλλακτική λύση της παραδοσιακής χημικής προώθησης, ιονικές μηχανές έχει τη δυνατότητα να ωθήσει το διαστημικό σκάφος μέχρι δέκα χρόνους γρηγορότερα με την ίδια κατανάλωση καυσίμων, με αυτόν τον τρόπο μειωμένος σημαντικά μέγεθος οχημάτων και αυξανόμενη απόσταση ταξιδιού.
 
 Η κεραμική τεχνολογία Mingrui που χρησιμοποιεί την ηλεκτρική ενέργεια για να χρεώσει τα βαριά άτομα αερίου που επιταχύνουν από το διαστημικό σκάφος στην υψηλή ταχύτητα και το ωθεί προς τα εμπρός, παραδοσιακά ενσωματωμένα σκάφη απαλλαγής χαλαζία. Ο χαλαζίας έχει αντικατασταθεί τώρα από ένα κεραμικό οξείδιο αποκαλούμενο αλουμίνα λόγω της ανάγκης για ένα υλικό με τις ίδιες διηλεκτρικές ιδιότητες αλλά με την υψηλότερη δομική σταθερότητα. Η αλουμίνα είναι ευκολότερη να κατασκευάσει και προσφέρει την καλή αντίσταση θερμικού κλονισμού, που εξασφαλίζει ότι η αίθουσα μπορεί να αντισταθεί τα άκρα της θερμοκρασίας που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της ανάφλεξης πλάσματος. Είναι επίσης ελαφρύτερο, το οποίο μειώνει τις δαπάνες που συνδέονται με κάθε έναρξη.
 
 
Ετικέττες:
 
Εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας κεραμικά τμήματα διάρκειας
Κεραμικά συστατικά για το αεροδιάστημα αεροπορίας 
 
Η κεραμική διάρκειας χρησιμοποιείται για να επιτύχει την αντίσταση θερμότητας. Οι heat-insulating ιδιότητες της κεραμικής ήταν γνωστές για αιώνες, και τα υλικά χρησιμοποιούνται για το θερμικό έλεγχο σε όλα από τις μπαταρίες, τους μαγνήτες, και τους ημιαγωγούς στη μόνωση των κεραμιδιών μέσα στα αεροσκάφη. Η κεραμική έχει υιοθετηθεί για τις πολλαπλάσιες εφαρμογές το σχέδιο των διαστημικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένης της θερμικής προστασίας από την εξωτερική εξάτμιση και της εσωτερικής προστασίας υπό μορφή μόνωσης.
 

Μοναδικές ιδιότητες, εξειδικευμένα υλικά

Εάν τα κεραμικά μέρη συνήθειας Mingrui χρησιμοποιούνται στην ατμόσφαιρά μας, στην εξωτερική τροχιά, ή πέρα, οι ακραίες συνθήκες υπάρχουν που υπερνικιούνται από τη μοναδική κεραμική ιδιοτήτων μόνο παραδίδουν, συμπεριλαμβάνων:

  1. Ηλεκτρική μόνωση – που απομονώνει τα κρίσιμα καλώδια και τα συστατικά από τη ζημία
  2. Θερμική μόνωση – αντίσταση στις υψηλές θερμοκρασίες
  3. Διάρκεια – αντίσταση στην επαναλαμβανόμενη και ακραία θερμική ανακύκλωση και την τριβή
  4. Αντιδιαβρωτικός, χημικά αδρανής – καμία μόλυνση των ευαίσθητων οργάνων
  5. Δύναμη στις αναλογίες πυκνότητας – συγκρίσιμες με τα νεώτερα κράματα εφαρμοσμένης μηχανικής

Το Mingrui προσφέρει τις κεραμικές υλικές διατυπώσεις και στο οξείδιο αργιλίου (Al2O3, αλουμίνα) και στο οξείδιο ζιρκονίου (ZrO2, zirconia) καθώς επίσης και ειδικευμένος, καθορισμένο πελάτης υλικό συμπεριλαμβανομένου: SIC, B4C και χαλαζίας, που ικανοποιούν ουσιαστικά οποιαδήποτε κεραμική εφαρμογή μερών συνήθειας για την αεροπορία και τις αεροδιαστημικές βιομηχανίες. Το αυστηρό πρόγραμμα εξασφάλισης ποιότητάς μας και η μετάβαση το πρόσθετο μίλι, σημαίνουν ότι είτε στον αέρα είτε στο διάστημα, τα κεραμικά μέρη συνήθειας που κατασκευάζουμε θα κάνουν το ίδιο πράγμα για τους πελάτες μας.
 
 
Ιδιότητες της κεραμικής αλουμίνας και zirconia:  
 

ΙδιότητεςΜονάδεςΑλουμίνα 95Αλουμίνα 99ZrO2
Πυκνότηταg / εκατ. ³3.653.925.956.0g/cm ³
Απορρόφηση νερού%000
Συντελεστής της θερμικής επέκτασης10-6 /K7.98.510.5
Νεαρός δικυκλιστής των νεολαιών συντελεστών της ελαστικότηταςGPa280340210
Αναλογία Poisson/0,210,220,3
HV σκληρότητα HVMPA140016501300-1365
Κάμψης θερμοκρασία δωματίου δύναμης @MPA280310950
Κάμψης δύναμη @700°CMPA220230210
Συμπιεστική θερμοκρασία δωματίου δύναμης @MPA200022002000
Ανθεκτικότητα σπασίματοςMPA *m 1/23.84.210
Θερμοκρασία δωματίου αγωγιμότητας θερμότητας @W/ m*k18-2526-302-2.2
Ηλεκτρική θερμοκρασία δωματίου ειδικής αντίστασης @Ω*mm2 το /m>1015>1016>1015
Ανώτατη θερμοκρασία χρήσης°C150017501050
Αντίσταση στο αλκαλικό οξύ/υψηλόςυψηλόςυψηλός
Διηλεκτρική σταθερά/9.59.826
Διηλεκτρική δύναμηKV/mm1622/
Αντίσταση κλονισμού Thermol△ Τ (°C)220180-200280-350
Εκτατή δύναμη @ 25 °CMPA200248252

 
 
Εισαγωγή επιχείρησης Mingrui: 
 
(Co., ΕΠΕ τεχνολογίας Dongguan Mingrui κεραμική) είμαστε ένας επαγγελματικός κατασκευαστής ειδικευμένος στην Ε&Α, η κατασκευή και η πώληση προσάρμοσαν όλα τα είδη κεραμικών μερών zirconia και αλουμίνας υψηλής ακρίβειας. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν την κεραμική ράβδο, τον κεραμικό σωλήνα, τον κεραμικό δύτη, την κεραμική βαλβίδα, το κεραμικό πιάτο, τον κεραμικό άξονα και το ρουλεμάν, το κεραμικό ακροφύσιο κ.λπ., τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως στους βιομηχανικούς τομείς των μηχανημάτων, του πετροχημικού πετρελαίου και του φυσικού αερίου, των βαλβίδων, της αυτοκίνητης, επεξεργασίας τροφίμων, του ρευστού χειρισμού, του ελέγχου διεργασίας, της θερμικής επεξεργασίας, του αεροδιαστήματος, της υπεράσπισης, Eletronic και ηλεκτρικός, υφαντικός, μηχανικός, της εφαρμοσμένης μηχανικής, της ορυκτής επεξεργασίας, κ.λπ.
Έχουμε μια πλήρη υπηρεσία να περιλάβει το σχέδιο και την ανάπτυξη φορμών, την κεραμική διαμόρφωση, την κατεργασία ακρίβειας και την τεχνολογία ανίχνευσης ακρίβειας. Έχουμε επιτύχει τις μεγάλες απαιτήσεις επιτυχιών ιδίως που βασίζεται στη συνεργασία με το πανεπιστήμιο Tsinghua και να πάρει την πλούσια εμπειρία από τις επαγγελματικές τεχνικές ομάδες μηχανικών μας. Το εργοστάσιό μας έχει μια μοναδική τεχνική αποκαλούμενη στίλβωση καθρεφτών που βελτιώνουν τα προϊόντα μας ομαλότερα, φωτεινός από άλλους ανταγωνιστές.
Μπορούμε να παρέχουμε ένα πλήρες σύνολο κεραμικών λύσεων για τους πελάτες, και μπορούμε διαφορετικά είδη συνήθειας κεραμικών μερών σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, τόσο ακριβώς να μας έρθουμε σε επαφή με τώρα!
 
 
Περισσότερες φωτογραφίες των κεραμικών συστατικών: 
 
Εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας κεραμικά τμήματα διάρκειας για το αεροδιάστημα αεροπορίας

 
 
Η υψηλή ακρίβεια μας που επεξεργάζεται την εργασία στη μηχανή: 
 
Εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας κεραμικά τμήματα διάρκειας για το αεροδιάστημα αεροπορίας

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Ming Rui Ceramic Technology Co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Admin deng

Τηλ.:: 86-18122974730

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα